Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Teşkilatı üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuğu olarak İstanbul’da bir takım temaslarda bulundular.
CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, İlçe Başkanı Berna Pamukcu, Belediye Başkan Yardımcıları Melek Mızrak Subaşı, Vedat Kazıcı ve danışmanların yer aldığı ziyarette Bilecik ve ilçelerinde yapılması planlanan çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bilecik ve ilçelerinde sağlanan başarı ve memnuniyetin genel iktidara da taşınması için birçok platformda gayret gösterdiklerini belirten Milletvekili Tüzün, şunları söyledi:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ev sahipliğinde, belediyelerimiz ve Yalova Belediyesi’nin katılımlarıyla ortak projeler geliştirmek ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak üzere faydalı bir buluşma gerçekleştirdik. Bilecik ve Bozüyük başta olmak üzere birçok ilimiz ve ilçemizde halkımızın memnuniyet oranını ve desteklerini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamda birçok başarısını taktirle karşıladığımız Ekrem İmamoğlu ve diğer belediye başkanlarımız yanı sıra milletvekillerimizin de bulunduğu birçok programa katılarak Bilecik’imiz ve ilçelerimiz için hangi güzel çalışmaları yapabiliriz diye uğraş veriyoruz. Toplantımız çok verimli geçti ve yakın zamanda şehirlerimiz için güzel uygulamalarımız olacak. Şu ana kadar sağladığı destekler ve misafirperverliği dolayısıyla Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.”


 


 

Editör: TE Bilişim