Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Adayı Semih Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin’e ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde gerçekleşen önseçim sonrası Belediye Başkanlığı adaylığı kesinleşen Semih Şahin, seçim çalışmalarını başlatırken, Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretleri kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin ile biraraya geldi.

“Seçilecek olan Belediye Başkanı ile uyumlu çalışacağız”

Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşen ziyarette Şahin ile Keskin, Bilecik’in çalışma hayatına ilişkin görüş alışverişinde bulunurken, Başkan Keskin, her siyasi partiye eşit mesafede olduklarını, hangi siyasi partiden olursa olsun seçilecek Belediye Başkanı adayı ile uyumlu çalışacaklarını, Bilecik’in çıkarları noktasında birlikte hareket etmelerinin zorunluluklarına değindi.

“Belediyecilik anlamında edinmiş olduğum bütün tecrübelerimi kullanacağım”

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı adayı Semih Şahin ise bu görüşmenin bir nevi tanışma görüşmesi olduğunu söylerken, Bilecik’in sanayi anlamında önemli yatırımlara ihtiyacının olduğunu aktardı. Bu anlamda Belediye Başkanı olduğunda TSO ile ortaklaşa çalışarak Bilecik sanayisinin daha ileri bir noktaya taşınması için bu zamana kadar Belediyecilik anlamında elde etmiş olduğu bütün tecrübelerini kullanacağını vurguladı. Ayrıca Belediye Başkanı adayı Semih Şahin, bu noktada Bilecik’e bir vefa borcu olduğunun altını da çizdi.

Editör: TE Bilişim