AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve partililerden oluşan heyet,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle şehit ve gazi ailelerine ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Yıldırım, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’ nde şehitlerimizin bizlere emaneti Şehit Ailelerimizi ziyaret ettik. Vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerinizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Vatan sizlere minnettar.” diyerek tüm vatan evlatlarını andı.

Diğer yandan Başkan Yıldırım,“Cennet Mekan Şehidimizin Emaneti” başlığıyla kaleme aldığı bir mektubu da şehit ailelerine takdim etti.

Başkan Yıldırım mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde sizlerle beraber olmanın gururunu ve şerefini yaşıyoruz. Bu vatan siz fedakar ailelerimizin yetiştirdiği kahraman askerlerimizin ve polisimizin hatrına daha güçlü bir geleceğe taşınacaktır.

Kelimelerin kifayesiz olduğu bu anlamlı günde, her zaman dualarımızda olan vatan evlatlarımız için sizlere ne kadar teşekkür etsek az kalır. Şunu bilmenizi isterim ki; şehitlerimizin kanıyla sulanan bu topraklarda tek bir terörist kalmayana dek mücadelemiz devam edecektir.

Şehidimizin aziz hatırası ilelebet bu topraklarda ve gönlümüzde yaşayacaktır. Acınız acımız, hüznünüz hüznümüz, sevinciniz, sevincimizdir.

Sözlerimi bitirmeden önce şunu bilmenizi isterim ki; sizlerin kardeşi, evladı olmak benim için şeref kaynağıdır.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günümüzü en kalbi duygularla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Şehitlerimize rahmet, sizlere sabır diliyorum.

“Allah yolunda öldürülenleri ölü sanmayın.. Aksine onlar diridirler, Rızıkları Allah katındadır.”

Editör: TE Bilişim