Esestaş firması tarafından yapılan Cemre Yaşam Evleri’nin 1+1 ve 2+ mutfak tipi örnek daireleri görücüye çıktı. 8 bloktan oluşan bu projede 18 ayrı tipte ve büyüklükte 558 adet daire, 17 adet dükkan ve bir de ana okulu bulunuyor. Sitenin içerisinde ayrıca; kapalı yüzme havuzu, fitness center, basketbol-voleybol sahaları, tenis kortu, Türk hamamı, sauna, spa ve masaj salonu, alışveriş merkezi, kafeterya, restoran, ana okulu, kuaför, kapalı otopark ve oto yıkama ev sahiplerinin hizmetine sunuluyor. Güvenlik önlemlerinin üst düzeyde tutulduğu dairelerin her birinde yangın sensörleri ve hırsızlık önlemi olarak hareket sensörleri bulunuyor. Örneklerine büyük şehirlerde rastlanılan Cemre Yaşam Evleri’nde, ev sahipleri her türlü ihtiyaçlarını site içerisinde karşılayabiliyor ve ailelerine güvenli bir ortamda yaşama fırsatı sunmuş oluyor.

Esestaş Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Odabaş, 6 Mart 2013 tarihinde hafriyat çalışmalarına başlanan sitenin kaba inşaatının 2014 yılı sonunda tamamlanacağını ve taahhütlerinde herhangi bir gecikme olmadığını söyledi. Boyutları göz önüne alındığında, Cemre Yaşam Evleri’nin özel teşebbüs tarafından planlanan Bilecik'teki ilk ve tek proje olduğunu söyleyen Odabaş, ev sahiplerinin sadece bir daire değil, her türlü ihtiyaçlarına cevap veren bir yaşam satın aldıklarını ifade etti.

Arsa büyüklüğü 25.892 m2 Brüt inşat alanı 82.000 m2, satılabilir inşaat alanı ise 64.200 m2 olan proje, günümüzde yaşamı kolaylaştıracak tüm güvenlik önlemlerine ve geçerli teknik/idari şartnamelere uygun olarak planlandı. Yapımı bağımsız kuruluşlar tarafından sürekli denetlenen inşaat için bu güne kadar 14.000 m3 beton ve 1500 ton demir kullanıldı. Binaların alt yapıları, istinat duvarları ve kanalizasyonları bina inşaatlarına paralel olarak ilerlemekte olup inşaatın genel ilerlemesi %25 seviyesine geldi.

Esestaş, dairelerde kullanılacak malzeme ve işçilikte gösterilen titizliğin net bir şekilde görülmesi için hazırlamış olduğu örnek daireleri Bileciklilerin beğenisine sundu. Projeyi gerçekleştirmekten ötürü son derece memnun ve gururlu olduklarını ifade eden Esestaş Satış ve Planlama Müdürü Mutlu Selen; “Tüm sosyal imkânların hizmetinizde olduğu, rahat, konforlu ve her şeyden önemlisi güvenli bir hayat sürmek için, ev almayı düşünen herkesi örnek dairelerimizi görmeye davet ediyoruz.” dedi. 










Editör: TE Bilişim