Esestaş İnşaat Şirket Müdürü Hakkı Karakelle, Bilecik Cemre Yaşam Evleri projesinin, Bilecikliler için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Bilecik'te 'Cemre Yaşam Evleri' adı altında ilk konsept yaşam alanlarını inşa etmekte olan Esestaş İnşaat'ın Şirket Müdürü Hakkı Karakelle ile Satış ve Planlama Müdürü Mutlu Selen basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.


İftarın ardından basın mensuplarına projeye ilişkin yaptığı açıklamada 'Bilecik Cemre Yaşam Evleri' projesinin ilk satış ofisini açmanın mutluluğu içinde olduklarını aktaran Karakelle, projenin Bilecik'te ilk olma özelliğinin dışında Eskişehir'de dahi bir benzerinin bulunmadığını vurguladı.

Bilecik'in günden güne büyüyen ve gelişen bir şehir olduğunu aktaran Karakelle, şöyle konuştu:

"Bu proje, Bilecik'te ilk oldu hatta Eskişehir'de de ilk olacak. Çünkü, şu ana kadar böyle bir konseptte Eskişehir'de bir proje yapılmadı. Bu anlamda da Bilecik Cemre Yaşam Evleri Bilecikliler için büyük bir şans. Biz, emek vereceğiz, stresli günlerimiz olacak ama keyifle projemizi bitireceğiz. Sonucun iyi olacağını ümit ediyoruz. İnşallah, herkes için hayırlı olur. Örnek daireyi yaklaşık 3 ay sonra yapacağız. Örnek dairelerin içi komple bitmiş olacak. Yani biz müşteriye nasıl teslim edeceksek o şekilde olacak. Toplamda inşaatın aşama olarak bakarsanız, yüzde 5-6'sını bitirdik. 2 yılda projeyi bitirmeyi planlıyoruz. Şu anda 67 kişi çalışıyor. Bu rakam zaman zaman 200'e ulaşacak. Şu anda satışlar iyi yani kötü değil ama nedense biz, Bilecik'ten çok şehir dışından daha çok talep görüyoruz. Bilecikliler'de bir ilgi var ancak sanırım cesaret edemiyorlar. O da zamanla oluşacaktır."


Projenin, Bilecik'e kısmet olduğunu belirten Karakelle, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bilecik'in de önü açık hani çok böyle nüfus olarak geri kalmış böyle atıl duruyor falan gibi görünüyor ama öyle bir il değil. Bilecik, bundan sonra çok hızlı gelişecek bir il. Üniversitenin 4 yıllık bölümlerinin açılmasıyla beraber çok büyük bir ivme kazandıracak. Hızlı tren bir ivme kazandıracak. Yani, 5 yıl sonra çok daha farklı bir Bilecik görürsünüz. Bilecik'in en büyük şansı bu proje açısından söylüyorum tabi 60 binlerdeyken Bilecik'in böyle bir projeyi yakalamış olması. Yani bir 700 binde Eskişehir'in böyle bir projeyi yakaladığında onun geri dönüşümü çok daha zor. Ama 60 binin 10 kat arttığını düşünün Eskişehir seviyelerine çıktığında bu projeler örnek projeler olabilir. Çok daha güzel bir şehirleşme burada yakalanabilir."



AA Bilecik

 

Editör: TE Bilişim