Akşam saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi Yeniyol Sokak'ta bulunan 28 numaralı apartmanda çıkan yangın mahalle sakinlerine korkulu saatler yaşattı. İddiaya göre; saat 23.00 sularında Onur Gökçe'ye ait olduğu öğrenilen çatı katından bir patlama sesi geldi. Patlamanın ardından daire bir anda alevleri içinde kalırken, çevredeki vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen Bilecik Belediyesine ait itfaiye araçları yangını söndürmeye yeterli olmayınca Orman İşletme Müdürlüğünden takviye ekip istendi. Bu sırada bazı vatandaşlar itfaiyenin geç geldiğini ve yangını söndürmede yeterli olmadığını iddia ederek yetkililere tepki gösterdiler.



Bilecik Belediyesine ait 2, Orman İşletme Müdürlüğüne ait 1 itfaiye aracıyla müdahale edilen yangın, uzun süren uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Alevlerin çevrede bulunan apartmanlara sıçramaması büyük bir faciayı önledi. 



Yangın sonucu çatı katı kullanılamaz hale gelirken, olaydan bir kişinin sorgusu alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü ve olayla ilgili soruşturma başlatılacağı öğrenildi. 




Editör: TE Bilişim