Gazipaşa Mahallesi Yahyabey Sokak üzerinde bulunan çay ocağı önünde daha önce aralarında alacak verecek davası olduğu iddia edilen iki kişi arasında çıkan silahlı tartışmada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Daha önce aralarında alacak verecek davası olduğu iddia edilen Ekrem A.(67) elinde bulunan tüfek ile Yahyabey Sokak üzerinde bulunan çay ocağı önüne geldi.Çay ocağında oturmakta olan verecekli olduğu iddia edilen E.T.  (40)ile kısa süre tartışan Ekrem A. elindeki tüfek ile E.T.’yi ayaklarından vurdu.

Vurulmanın ardından çay ocağının önünden kaçan yaralı E.T.  yakında bulunan bir işletmenin içine girerek sığınırken,tüfekten çıkan saçmaların çevreye yayılması sebebiyle M.Ö.(50), Ç.B. (40) vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince saçmalardan dolayı yaralanan iki şahıs ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ayaklarından yaralanan ve bir işletmenin içine sığınan E.T.’ye 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde müdahale ederek ambulans yardımı ile hastaneye kaldırdı.

Diğer yandan olayın gerçekleştiği sokak kanlar içinde kalırken, olay yeri inceleme ekipleri çevreyi güvenlik şeridi içine alarak tüfekten çıkan saçma parçalarını topladılar.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Editör: TE Bilişim