Çarptığı sokak köpeğini hemen arabasına alan duyarlı Furkan Leventoğlu, yaralı köpeği Veterinere götürerek tedavi ettirdi.

Bilecik'te Atatürk Bulvarı üzerinde ışıklarda 34 FA 7236  plakalı  Furkan Leventoğlu, önüne çıkan  sahipsiz köpeğe çarptı.

Tekerin altında kalan köpek acılar içinde bağırmaya başladı.  Etraftan toplanan vatandaşlar yaralı sahipsiz köpeği alarak yaya kaldırımına getirdi. Sağ arka ayağından yaralandığı gözlenen köpeği bir vatandaş ile birlikte Furkan Leventoğlu  arabasına alarak Bilecik’teki özel bir veterinere götürerek tedavi ettirdi.

Tedavisini yapan Veteriner hekim Mehmet Özer, köpeğin sağ arka ayağında ezik ve yara oluştuğunu, ayağında kırık ve çıkık olmadığını belirtirken, köpek yapılan ilk tedavisinin ardından Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü ve tedavisine orada devam edildi.

Köpeği veterinere götürerek tedavi ettirip örnek davranış sergileyen Furkan Leventoğlu, çarptığı köpeğin bir can taşıdığını, hayvan veya insan olmasının farketmediğini belirterek, sonuçta bir canlı olduğunu ve vatandaşlık görevi gereğitedavi ettirerek normal hayata döndürmenin bir vatandaşlık görevi olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim