Bayırköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Saim Gökkaya, Kooperatif ile Camiş Madencilik arasında 2019 yılı için imzalanan nakliye hizmet sözleşmesinin yenilenmesinde büyük katkıları olan Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a teşekkürlerini sundu.

1989 yılından bu yana faaliyet gösteren Bayırköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, 2005 yılından itibaren Bayırköy ve Sarmaşık’ta bulunan maden ocaklarından Bilecik 2’inci OSB’de faaliyet yürüten Camiş Maden Üretim Tesislerine nakliye hizmeti vermekteydi.

2019 yılı nakliye hizmeti sözleşmesinin yenilenmesi için 2 ay boyunca süren pazarlıklar sonuç verirken, sözleşmenin yenilenmesinde Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, büyük özveri gösterdi.

Sözleşme şartlarında Bayırköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ne teklifte nakliye fiyatlarında iyileştirme gerçekleştirilirken, Camiş Maden A.Ş. ile Bayırköy Taşıyıcılar Kooperatifi arasında önümüzdeki yıl için imzalar atıldı.

“BAŞKAN YAMAN’A DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sözleşmenin imzalanmasından dolayı Bayırköy’de hizmet veren nakliyeciler memnuniyetlerini dile getirirken, Kooperatif Başkanı Saim Gökkaya, “geçen süreç boyunca Kooperatifimiz paydaşlarının ve Bayırköy Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Yaman'ın Nakliye Hizmet sözleşmemizin sürdürülebilmesi ve anlaşma sağlanması adına verdikleri destek için teşekkürlerimi sunuyorum, ayrıca meslektaşlarımız olan Bölge Nakliyecileri ve Çevre Taşıyıcılar Kooperatiflerinin süreç boyunca Kooperatifimizin yanında olmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim