Cafer Elmas

MHP Milletvekili Bahattin Şeker, ilimize Call Center’in kurulmasının işsiz üniversitelilere iş kapısı olacağını söyledi.

İlk kez gazetemizin gündeme getirdiği ve kamuoyunda geniş yankı bulan özel bir banka tarafından Call Center (Çağrı Merkezi) kurulması düşünülen iller arasında Bilecik’in de adının geçmesine ilişkin siyasilerimizin düşünceleri de geliyor.

Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız MHP Milletvekili Bahattin Şeker, Call Center’in Bilecik’e gelmesine ilişkin duyumları olduğunu ve Yarın Gazetesi’nden de konuyu takip ettiklerini söyleyerek bu projenin hayata geçirilmesi durumunda yakalı diye tabir ettikleri işsiz üniversitelilerin işsizlik sorununu çözebileceklerini söyledi. Özellikle iktisadi ve idari bilimler ile işletme ve halkla ilişkiler bölümlerinden mezun olup işsiz birçok beyaz yakalı diye tabir ettikleri üniversiteli gençler için iş kapısı olabileceğini ayrıca Bilecik ekonomisine de büyük katkı sağlayacağını söyleyen Bahattin Şeker, gerekli teşebbüste bulunarak Vali Halil İbrahim Akpınar, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milletvekili arkadaşı Fahrettin Poyraz ve sivil toplum kuruluşu başkanları da dahil olmak üzere hep beraber el ele Call Center’in Bilecik’te açılmasına ilişkin çalışmaları yapacaklarını iletti.

Call Cennter’in kurulması açısından en uygun ve en şanslı ilin Bilecik olduğunu savunan Şeker, bu konuyu gündeme getiren ve öncülük yapan gazetemize de teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim