Ankara Şehir Hastanesi’nde midesindeki rahatsızlığı nedeniyle ciddi bir ameliyat geçiren ve 22 günün ardından taburcu edilen Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas’ın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor.

Ağır bir ameliyat olan Elmas’ın 7 saat süren vida RoboCop (kapalı) sistem ile önlem amaçlı midesinin tamamı alındı. 5 günlük yoğum bakım süreci sonrası servise alınan ve 22 gün boyunca Ankara Şehir Hastanesi’nden tedavisi devam eden Genel Yayın Yönetmenimiz Elmas taburcu oldu.

Her geçen gün sağlık durumu daha da iyiye giden Elmas’ın bir süre daha evde tedavisine devam edileceği öğrenildi.Elmas ameliyat ve sağlık tedavisi sürecinde kendisine destek olan başta Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir olmak üzere; hastane yönetimine,ameliyatını gerçekleştiren  doktorları; başta  Prof.Dr. Erdal Birol Bostancı, Op. Dr.Erol Pişkin, Doç.Dr. Volkan Öter, Op. Dr.Osman Aydın, Op. Dr.Ezgi Tatlısu servis doktorları Cerrah Emre Karadeniz,Ali Cem Gümüş Gerdanlı, sorumlu hemşire  Halime Yiğit ,Sekreter Gülsen Gür Şimşek  ve   Gastro Cerrahi Servisi A ve C bloktaki tüm hemşire ve personele  teşekkür etti.

Elmas, evdeki tedavisinin ardından yakın zamanda yeniden çok severek yaptığı mesleğine döneceğini ve güzel haberler ile okuyucuların karşında olacağını belirtti.Bu süreçte  ziyarete gelen arayan soran mesaj atan herkese teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim