Vali Bilal Şentürk ve Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederken, uzun süre sonra bir araya gelmeleri “buzlar eridi” şeklinde yorumlandı.
Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı gerçekleştirilen ziyarette, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezindeki çalışmalar hakkında Vali Şentürk ve Başkan Şahin’e bilgi verdi.


Vali Şentürk yaptığı değerlendirmede, Bilecik Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin sokak hayvanları için büyük önem taşıdığını belirterek, katkıları dolayısıyla Başkan Şahin ve tedavi merkezi yöneticilerine teşekkür etti.
Başkan Şahin ise Bilecik Belediyesi olarak can dostlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Diğer yandan uzun süreden sonra Vali Bilal Şentürk ile Belediye Başkanı Semih Şahin’in yan yana gelerek sohbet etmeleri ve kameralara poz vermeleri, vatandaşlar tarafından, “Buzlar eridi, görülmesi arzulanan tablo” şeklinde yorumlanırken, özellikle Gölpark Degirmen Teras’ın Valilik tarafından alınan karar doğrultusunda yıkılması ile birlikte Belediye ile Valilik ve İl Özel İdaresi arasında ipler gerilmişti.

Yine bazı açılışlarda Milletvekili Yaşar Tüzün ise Vali Bilal Şentürk başta olmak üzere ilimizdeki bürokratları Belediyenin yapmış olduğu etkinliklere katılmamaları sebebiyle eleştiri yağmuruna tutmuştu.

Editör: TE Bilişim