Son zamanlarda Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ve AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım arasında gerek basın, gerekse sosyal medya paylaşımları ile yapılan karşılıklı açıklamalar ve eleştiriler uzun zamanca Bilecik gündeminden düşmemişti.

Özellikle Serkan Yıldırım, Melek Mızrak Subaşı Başkan ile yaptığı telefon konuşmasında tehdit ettiği iddiası ile ulusal basında da geniş yankı bulmuştu. Seçim öncesi yaşanan bu gergin açıklamalar seçim sonrası son bulmuştu.

Tokalaştılar, gülerek poz verdiler

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın Mimar olan kızı Zeynep Yıldırım’ın büro açılışına bürokratların ve siyasilerin  büyük ilgi gösterdiği görüldü. Belediye Başkanı aynı zamanda Mimar olan Melek Mızrak Subaşı da davet üzerine açılışa katılanlar arasındaydı. Gözler araları gergin olan Yıldırım ve Subaşı’na çevrildi.

Beraber açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından mimarlık bürosuna geçildi. Protokol beraber otururken, açılıştan ayrılan Melek Mızrak Subaşı ile AK Parti İl Başkanı arasındaki tebrik diyaloğu gazetemiz objektiflerine takıldı.

Subaşı, açılan mimarlık bürosunu çok beğendiğini iletip hayırlı olsun dileklerini iletirken, genç mimarların ilimizin ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Tokalaştıktan sonra fotoğrafa gülen ikili “buzlar eridi, kırgınlık bitti” dedirtti. Cafer Elmas

Editör: Korkmaz Kesik