Bilecik’te bir vatandaşın aldığı tam buğday unlu ekmeğin içinden çıkan mavi renkteki cisim hayrete düşürdü.

Zaman zaman halk sağlığını hiçe sayarak hijyenik olmayan ortamlarda hazırlanan ekmeklerin piyasaya sürülmesi neticesinde ekmeklerin içinden çıkan yabancı maddelere bir yenisi daha eklendi.

Bilecik Hürriyet Mahallesi’nde bulunan büyük perakende satışı yapan bir mağazadan Tam Buğday Unlu Ekmek alan vatandaş ekmeği dilimlediğinde şoka uğradı. Ekmeğin içinden çıkan mavi renkteki cisim karşından tedirginliğe düşen vatandaş bu durum karşında yetkili firmanın şikâyet hattına durumu iletmesine rağmen tatmin edici bir cevap alamadığını dile getirirken, durumu ALO 174 Gıda Hattı’na da illetliğini aktardı.

Halk sağlığını hiçe sayan firma hakkında sesiz kalmayacağını söyleyen duyarlı vatandaş;

“İnsanlara tavsiyem böyle bir durum meydana geldiğinde boş vermek yerine satın aldığınız yere, bakanlığın ALO 174 GIDA HATTI’na, yerel ve ulusal medyaya, zabıtaya, İl Sağlık Müdürlüğüne bildirmeleridir. Ürün fişlerini hemen atmayın zira şikâyetlerde elinizdeki önemli kanıtlardan biridir. Farkındalığımızın firmaların daha bilinçli ve dikkatli olmasını sağlayacağınızdan emin olabilirsiniz. Aksi takdirde bu tür vakalarla da sık karşılaşmamız an meselesi.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim