İl Genel Meclisi Kasım ayı 14. birleşim toplantısı gerçekleştirildi. Mecliste iki gündem maddesi görüşülerek karar bağlandı.

İl Genel Meclisi’nin ilk gündeminde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 2016 yılı bütçesi görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonu’nun meclise verdiği raporda İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 2016 yılı bütçesinin 8. 730. 338 TL olarak belirlendiği ifade edildi. Konu ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ertuğrul Torun, meclis üyelerine bilgi verdi.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nun İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 2016 yılı bütçesi ile ilgili meclise sunduğu rapor oy birliği ile kabul edildi.

Meclisin ikinci gündeminde Gölpazarı ve Osmaneli’de bulunan bazı okullara yapılması planlanan bakım ve onarım işlemleri görüşüldü. Konu ile ilgili İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, meclis üyelerine bilgi verdi. Nalbant, "Milli Eğitim Bakanlığı bize ödenekler göndererek il merkezindeki işleri bize yaptırıyor. Bunları ilçe teşkilatları aracılığı ile de yapabiliyoruz. Okulların genel onarımı için 20 Bin Liralık  Gölpazarı'nda bulunan Gazimihal İlkokuluna gönderilmesi 10 Bin Liranın da Teknik Anadolu liselerinin onarımı için talebi elimize ulaştı” dedi.  

Mali hizmetler Müdürlüğü tarafından meclise sunulan talep komisyona devredildi.

Editör: TE Bilişim