Halk Dilinde Yediler Ormanı olarak bilinen Atatürk Ormanı vatandaşların attıkları çöpler dolayısıyla tabiri caizse resmen can çekişiyor.

Daha önceleri defalarca gündeme getirmiş olduğumuz Atatürk Ormanı’ndaki çevre kirliliğine bir yenisi daha eklendi. Genellikle sabah yürüyüşüne çıkan vatandaşlar her gün aynı manzara ile karşı karşıya kalırken, kentin can damarlarından birisi olan Atatürk Ormanı’ndaki manzara karşısında isyan ediyorlar.

Whatsapp yolu ile gazetemize ulaşan bir vatandaş Atatürk Ormanı’ndaki çevre kirliliği sebebiyle şikayetni dile getirirken, “Kendini insan görenler, bu doğa harikasını ve gerçek sakinlerini, yıllardır katı atıkla boğuyor.” İfadelerine yer verdi. Ormandaki manzaraya isyan eden duyarlı vatandaş açıklamasının devamında;

“Ülkemin çok kıymetli! Vatandaşlarına...

Burası, Bilecik il merkezinde, kentin velinimeti, Atatürk Ormanı! Kente can katan, el emeği ile büyük seferberlikle tek tek ağaçların dikildiği bir orman, spor alanı, temiz hava, sağlık katıyor kente, onlarca yaban canlıya... Gel gelelim, kendini insan görenler, bu doğa harikasını ve gerçek sakinlerini, yıllardır katı atıkla boğuyor. Siz hiçbir kirpinin kafasında kutu takılmış halde gördünüz mü? Gelin bir çare bulalım...”dedi.

Editör: TE Bilişim