Bilecik'te  kurt köpeği yavrularını çalıp başlarını kesip atan sadistler türedi.

Hürriyet Mahallesi İl Jandarma Komutanlığı yanındaki bir evin bahçesinde 45 günlük 4yavru kurt köpeği bir anda kayboldu. 

Fabrikada çalışan köpeklerin sahibi Süleyman Can Orhan,iş çıkışı saat 17:00’den 20:30’a kadar köpeklerini aradı ama bulamadı. Çarşıya indi saat 22:00 sularında evine geldiğinde kapısının önünde bir yavru köpeğin başının kesik vaziyette yerde yattığını gördü. Gördüğü manzara karşısında çıldıran Süleyman Can Orhan, diğer kayıp köpeklerini  bulmak için  gece geç saatlere kadar tüm mahalleyi gezdi fakat bulamadı.Ertesi gün aramaya devam etti ve 2 köpeğini canlı bulabildi fakat 1 yavru kurt köpeği ise halen kayıptı.

Olay karşında şok geçiren büyük üzüntü yaşayan Süleyman Can Orhan, böyle bir  caniliğin kimsenin yaptığına inanmak istemediğini söyledi ve durumu Bilecik Hayvanları Koruma Derneği Başkanı SühendanSenger’e iletti.

45 günlük yavru kurt köpeğininbaşını kesen kişilerin bulunması için çalışma başlatılırken,henüz kayıp yavru köpek bulunamadı.Kendisinin bunu yapacak bir düşmanı olduğuna inanmadığını belirten köpeklerin sahibi Süleyman Can Orhan,köpeğinin başını kesip evin önüne bırakan kişi yada kişilerin bulunması için Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Editör: TE Bilişim