Cafer Elmas

CHP’den Belediye Başkanlığı’na adı geçen eski Belediye Başkanı Avukat Akın Olcay, Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı için bugün CHP’ye başvuracak.

Seçimlerin yaklaşması ile partilerde de aday adaylarının başvuruları hızlanıyor. Adaylık konusunda CHP’de son günlerde hareketlilik gözleniyor. Geçtiğimiz günlerde Muhasebeci Nevin Tan’ın aday adaylığını açıklamasının ardından Av. Akın Olcay da aday adaylığını açıklayarak bugün resmi başvurusunu yapacağını belirtti.

1989-1994 yılları arasında CHP’de başarılı Belediye Başkanlığı yapan Olcay, kaldığım yerden devam ederek çok sevdiği Bilecik’e hizmet için aday olacağını belirtti.

Ülke genelinde ve Bilecik’te sosyal demokrat belediyeciliğin yaptığı başarılı hizmetlerin örneklerinin herkes tarafından bilindiğini ve Bilecik’te de zor şartlar altında yapılan eski Belediyecilik hizmetlerini şimdi çok farklı projeler ile süslendirmek ve Bilecik halkına hizmet etmek için yeniden Belediye Başkanı adayı olmak amacıyla CHP’den aday adaylığı için başvurduğunu belirten Olcay, son günlerde partisinde ve ilçe seçimlerinde yaşananlara ilişkinde hiçbir partinin gösteremediği demokrasi örneğini CHP’nin gösterdiğini hareketliliğin her zaman CHP’ye yarayacağına inandığını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim