Hasan Güner
Binayı gören vatandaşlar, durumu “Bu güzel tabela bu eski binaya yakışmıyor” şeklinde yorumlayarak, Bilecikspor’a destek mahiyetinde binanın İl Özel İdaresi tarafından restore edilmesini istiyor.
Hatırlanacağı üzere, Bilecikspor Kulübü Başkanı İsmail Cinoğlu, kulüpleşme anlamında hummalı bir çalışma başlatmış, bunu da “Özel İdare, tesisi bana ayda 50 liraya verdi. Çünkü neler yapacağımızı anlattık. ‘Burayı verin bir ışık yakalım, bir postacı geldiği zaman yerimizi bulsun’ dedik. Kulübün resmi kaydında bir tane su bardağı bulamazsın. Öyle bir enkaz yani.” cümleleriyle ifade etmişti.
Bina içinde başlatılan restorasyon çalışmalarına ilave olarak, uzun yıllar atıl vaziyette duran kulüp binasına yeni Bilecikspor tabelası asılmıştı. ‘Önce tesisleşme’ düsturu ile yola çıktıklarını belirten Cinoğlu, başarının çok da önemli olmadığını, önce lokaliyle bütünleşen bir takım kurmak istediklerini ifade etmişti.
Kulüp Başkanı Cinoğlu son olarak, kulübün üye sayısını artırmak amacıyla ‘Bilecikspor’a 1111 üye’ kampanyası başlattı ve bu kapsamdaki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hal böyleyken, İl Özel İdaresi’nin de destek olması gerektiğini belirten vatandaşlar, binanın görüntüsünün yenilenmesi amacıyla şehrin önde gelenlerini yardıma davet ediyor.


Editör: TE Bilişim