1 Kasım seçimleri için, “Bilecik’te birinci parti” hedefiyle yola çıkan CHP adayları Yaşar Tüzün ve Hüseyin Elmas, üzerinde “Bu sefer CHP” yazılı yelekleriyle Bilecik esnafını ziyaret etti.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile 2’inci sıra adayı Hüseyin Elmas ve CHP Bilecik teşkilatı yöneticileri, üzerlerinde, “Bu sefer CHP” yazılı yelekleriyle Bilecik cadde ve sokaklarında esnaf ziyaretine çıkarak gövde gösterisi yaptılar.

1 Kasım seçimleri öncesi seçim kampanyasını, “Bilecik’te birinci parti” hedefiyle sürdüren CHP, Bilecik’te renkli bir gösteriye imza attı. Başta Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve 2’inci sıra adayı Hüseyin Elmas ile CHP il Başkanı Şinasi Çetinkaya, CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan olmak üzere CHP Bilecik örgütü üyeleri üzerine “Bu sefer CHP” yazılı yelekleri giydiler. Bu şekilde Bilecik cadde ve sokaklarını dolaşan CHP’liler, gittikleri yerlerde tek tek esnafı ziyaret ederek sohbet edip sorunlarını dinlediler, projelerini anlattılar.

Cadde ve sokaklarda büyük ilgiyle karşılanan Tüzün ve beraberindekiler, vatandaşları, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 25 Ekim Pazar günü Osmaneli, Bilecik ve Bozüyük’te yapacağı mitinge davet ettiler.

Tüzün, gezisi sırasında sohbet ettiği esnaf ve vatandaşa, “13 yıldır iktidarda olan parti, seçim öncesi, bizim projelerimizden kopya çekerek vaatte bulunuyor. Bu yapamadığının, yapmak istemediğinin en açık itirafıdır. İktidarda kalabilmek uğruna Türkiye’yi kan gölüne çevirmekten çekinmiyorlar. CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran parti olarak ülkemizin birlik ve beraberliğinin teminatıdır. CHP Türkiye’nin birliğinin ve bütünlüğünün güvencesidir. Bu nedenle biz, “Bu sefer CHP’ diyerek yola çıktık. Gelin 1 Kasım’da CHP’ye oy verin. Yol arkadaşımız olun” dedi.




Editör: TE Bilişim