Aylardır devam eden Bilecik -Yenişehir karayolu bağlantı viyadüğündeki yamukluk vatandaşların tepkisine neden olurken, “bir   viyadük yolunu bile düz yaptıramıyoruz” yorumlarını beraberinde getirdi.

Yılan hikayesine dönen ve halen çalışmaları devam ettiği söylenen fakat somut bir çalışma görülmeyen Bilecik-Yenişehir yolunun bağlantısı için üniversite ile BİEN Seramik arasında viyadüklü kavşak çalışmaları başladı. Başladı başlamasına ama söylenen sürenin 3 katı zaman geçmesine rağmen bir kavşak yol bitirilemedi. Yapılan alternatif yoldaki bozukluk vatandaşların tepkisine neden olurken, yeni hastane temelinin atılacağı zaman Sağlık Bakan Yardımcısı geleceği için bozuk yol elden geçirildi ve onarıldı.

Aylardır yapımına devam edilen kavşağın bitirilmek üzere asfaltı atıldı ne varki ortaya çıkan manzara ise oldukça düşündürücü. Yapılan kavşaktaki viyadük yamuk yapılmış. Mühendislerin hatası mıdır, yapan firmanın mı bilinmez ama adeta Bilecik-Yenişehir yolu gibi yılan hikayesine dönen ve aylardır bitirilemeyen kavşak yol da kıvrımlı bir hal aldı.

Yolda özellikle yeni yapılacak hastane tarafındaki eğim göze çirkin görünürken, sürücüler içinde adeta tehlike saçıyor. Buradaki keskin yamukluğun kazaya davetiye çıkaracağı belirtilirken, henüz tamamlanamayan yolun yeniden elden geçirilerek düzeltilmesini isteyen vatandaşlar yetkilileri göreve davet ediyor.

Editör: TE Bilişim