Mor Mavi Anaokulu öğrencilerinin düzenlediği yılsonu gösterisi renkli görüntülere sahne olurken, ailelere büyük gurur yaşattı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Mor Mavi Anaokulu’nun yılsonu gösterilerine 5-6 yaş grubu; Penguenler, Arılar, Yunuslar, Kelebekler, Sincaplar ve Uğur Böcekleri sınıfları danga vurdu.

“Biz birer aile olduk artık”

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte konuşan, Mor Mavi Anaokulu kurucusu Aliye Ayaz, “Çok güzel bir program hazırladık sizler için. Bizler sizlerle çok güzel bir aile olduk diye düşünüyorum. Buradaki çocuklar evlerde sizin, okulda bizim eserimiz oldular. Onlarla bol bol guru duyunuz.”ifadelerine yer verdi.

Büyük gurur yaşattı

Yılsonu gösterisi için özel kıyafetleri ile sırası ile sahneye çıkan Penguenler, Arılar, Yunuslar, Kelebekler, Sincaplar ve Uğur Böcekleri sınıflarının müzikler ve marşlar eşliğinde sergilemiş oldukları koreografileri miniklerin aileleri mutluluğa boğarken, onlara büyük gurur yaşattı.

Özellikle milli duyguları kabartan yöresel halk oyunları ve modern dans gösterileri miniklerin aileleri tarafından ayakta akış alırken, İngilizce şarkılar eşliğinde çocuklar tarafından sergilenen gösteriler ise renkli görüntülere sahne oldu.

Babalara özel sürpriz

Babalar gününe yaklaştığımız şu günlerde minik öğrencilerin yılsonu gösterisine özel hazırlamış olduğu birde sürpriz yaşandı. Sahnede öğrenciler kalpler üzerine yazdıkları ‘Babalar günün kutlu olsun’ pankartı ile aileleri duygulandırdı.

Bunun yanı sıra minik öğrencilerin babaları sahneye davet edilirken, meşhur ‘Bana bir masal anlat baba’ şarkısı eşliğinde dans gösterisi yapıldı.Uzun süre babalar ve çocukları müzik eşliğinde dans ederlerken, bazı balaların ve annelerin gözyaşlarını tutamadıkları gözlendi.

Diğer yandan yılsonu gösterisinin yanı sıra minik öğrencilerin yıl boyunca el emekleri göz nurları ile yaptıkları çeşitli resim ve el işleri ilgi odağı oldu.

Editör: TE Bilişim