Cafer Elmas

Edebali Stadyumu’ndaki kırık dökük aletler haberimizin ardından onarıldı. Bu durum ise bu kadar zormuydu illaki haber mi olmalıydı dedirtti.

Spor yapanların ilgi odağı olan vatandaşların yürüyüş ve spor aletlerinde hareket yaptığı Edebali Stadyumu geçtiğimiz günlerde kırık dökük aletleri ile gündeme geldi.

Geçtiğimiz hafta Edebali Stadyumu’nda vatandaşların yürüyüş yaptıktan sonra egzersiz hareket yapabilmeleri için konulan spor aletlerinin durumunun pek iç açıcı durumda olmadığını adeta harabeye dönen spor aletlerinin birçoğunun çalışmadığını yazmıştık. Kırılmış ve parçaları yok olan spor aletlerinin hemen karşısında ise vatandaşları spor yapmaya davet eden pankart asılmasının da manidar olduğunu belirtmiştik.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Lütfi Doyuk, birçok etkinliğin ve törenin yapıldığı Edebali Stadyumu’nda devamlı görev alırken bu aletlerin durumunu görüp görmediğini de belirttiğimiz haberimizin ardından Müdür Doyuk kırık aletleri farketmiş olacak ki egzersiz spor aletlerini tamir ettirmiş.

Eskiye nazaran tamir edilen ve boyatılan spor aletlerinde vatandaşlar spor yapmaya devam ederken, 5 tane aleti tamir ettirip boyatmanın illa haber mi yapılması gerektiği ve bu kadar zor mu olduğu sorusunu da sormadan geçemiyoruz.

 

Editör: TE Bilişim