Eren Dumlupınar

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fevzi Uzun, YÖREX Fuarı’nda ilimizi başarıyla temsil eden ve tanıtıma katkı sağlayan katılımcılar ile kahvaltıda bir araya geldi.   

Uzun, İlimiz ve Bilecik TSO’nun ilk kez yer aldığı bu fuarın Bilecik gündeminde oldukça ses getirdiğini belirterek, standa katılanlara teşekkür etti.

Bilindiği gibi,  22 – 26 Ekim tarihleri arasında Antalya’da bu yıl 5. Düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) Bilecik TSO organizatörlüğünde ilimizin ve yöresel ürünlerimizin tanıtımı amacıyla

Yöresel Ürünler fuarında bu yıl 62 il ve KK-TC’den toplam 325 katılımcı stant açarken, ayrıca fuar 114.800 ziyaretçi sayısına ulaşarak kendi rekorunu da kırmış oldu.

İlimiz ve Bilecik TSO’nun ilk kez yer aldığı bu fuar, ilimiz gündeminde oldukça ses getirirken, stant yetkililerinin misafirlere göstermiş oldukları ilgi ve sıcak davranışları sebebiyle fuar ziyaretçilerinden tam not alındı.

Bilecik TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Uzun, katılımcı firma yetkilileriyle kahvaltıda bir araya gelerek, fuarı değerlendirdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıda Bilecik TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Göksel BALCI ve Recep ÇEVİK’in yanı sıra, İl Kültür Turizm Müdürü Seyfettin TOPSOY, Halk Eğitim Merkezi eski Müdürü Ali KUTLU, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mesut KAPLAN ile beraber fuarda stant açan firma yetkilileri katıldı.

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, ilimiz ve yöresel ürünlerimizin tanıtımı açısından bu tarz organizasyonlara önem verdiklerini belirterek, “Bu yıl ilk defa katıldığımız fuar için gerek fuar organizatörlerin-den gerekse fuara katılan veya katılamayan işletmelerimizden olumlu tepkiler aldık.

Hatta bazı firmalar şimdiden önümüzdeki yıl fuara katılmak istediklerini belirttiler.

Fuar organizatörleriyle yaptığım görüşme-de, fuara gelen ziyaretçilerden aldıkları e-maillerde standımızdan övgüyle bahsettiklerini ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyet duyduklarını ilettiler.

Ticari ilişkiler bir yana yöremiz insanının misafirperverliğini orada da yaşatarak, ilimizin tanıtımına katkınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Katılımcı firmalara fuar hakkında ki görüş ve önerilerini soran Fevzi Uzun’a, kurum ve firma yetkilileri genel olarak her şeyin çok güzel olduğunu belirterek, ürünlerini ulusal pazarda tanıtmanın yanı sıra fuarda farklı firmalar ile ikili iş görüşmeleri yapma fırsatını yakaladıklarını belirttiler.

Ayrıca Türk Patent Enstitüsü yetkililerinden ve Cİ Belgesi için verilen konferansların kendileri için çok faydalı olduğunu belirterek, ilimizin ve yöresel ürünlerimizin tanıtımı açısından yakalanan bu fırsat için Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun’a ve Bilecik TSO Yönetim Kurulu’na teşekkürlerini ilettiler.

Ayrıca önümüzdeki fuar katılımlarında yöresel ürünlerimizin tanıtımı, sunumu, stant düzeni gibi konularının da görüşüldüğü ve neler yapılabileceğinin masaya yatırıldığı toplantı sonunda Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri katılımcılara “Teşekkür Belgesi” takdim etti.

Editör: TE Bilişim