Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çalışmaları tamamlanan, öğrencilerin ihtiyaçlarına göre projelendirilen fonksiyonel ve dinamik bir mekan haline gelecek olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Genç Ofis çok yakında gençlerin hizmetine sunulacak.

Binlerce öğrencinin yetişkin rollerine hazırlanıp sosyalleştiği öğrenci topluluklarının verimliliklerini artırmak, kendi aralarındaki diyalog ve iş birliğini geliştirmek sporun ve sanatın birleştirici ve geliştirici gücünün kullanılması amacıyla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde bulunan “Gençlik Merkezi Genç Ofis” projesinde sona gelindi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir tefrişatı tamamlanan ve kısa sürede açılışı yapılacak olan Genç Ofiste incelemelerde bulundular.

Gençlere büyük katkı sağlaması planlanan BŞEÜ Genç Ofis, yükseköğretim kurumlarında öğrenim gören gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi, bağımlılıkla, mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllük algılarının güçlendirilmesine katkı sağlayacak.

Editör: TE Bilişim