Vatandaşın hakkını korumayı kendine ilke edinen gazeteniz Yarın, ‘Cezaevi aracını şahsi işinde kullanan müdür’ haberiyle, ülke gündeminde bomba etkisi yaratmaya devam ediyor.

 

Haber Editörümüz Cafer Elmas’ın ‘Cezaevi aracını şahsi işinde kullanan müdür’haberi, ATV, FOX ve SHOW TV ana haber bültenlerinin ardından İrfan Değirmenci'nin Kanal D’de hazırlayıp sunduğu “İrfan Değirmenci İle Günaydın" programında da geniş yer aldı. Programın sunucusu Değirmenci, haberi yapan editörümüz Cafer Elmas hakkında övgü dolu sözlerle bahsetti.

 

“Bir muhabir, o kamunun aracıdır, ne münasebetle kardeşinizin eşyalarını taşıyacaksınız diye müdürün peşine düşmüş.” diyen Değirmenci, “Bravo meslektaşımıza. Muhabir meslektaşımız Cafer, sorusunu sonuna kadar soruyor. ‘Ben istesem bana da arabayı verir misiniz? Bu arabanın saati kaç para?’ diye soruyor. Gazeteciye birbirimizi tanırız dedi. Bir Türkiye klasiği. Tam da devletin elindeki araçları konuşuyorduk. Çok zengin, çok da bonkör bir ülkeyiz. Epey de para harcıyoruz.” dedi. 

Vatandaşın hakkını korumayı kendine ilke edinen, gücünü halktan ve siz değerli okuyucularımızdan alan Yarın Gazetesi, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşın hakkını korumaya devam edecek.

Editör: TE Bilişim