AK Parti’nin Belde ve Belediye Başkanlarını tanıttığı toplantıda, teşkilat üyeleri Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya gösterdiği yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunarak Başkan Bakıcı'ya destek verdi.

Bozüyük’ten gelen çok sayıdaki teşkilat üyesi salonda sık sık tezahüratlar atarak Başkan Bakıcı’nın yanında olduklarını gösterdiler. Başkan adaylarının tanıtıldığı esnada ise salon “Başkan Bakıcı” sloganı ile adeta çınladı.

Toplantı sonrası gazetemize konuşan Başkan Bakıcı, Bozüyük’ten otobüsler dolusu gelen ve kendisini destekleyen herkese teşekkür ettiğini belirtti. Bu sevginin şimdiye kadar yapılan icraatlerin yanında karşılıklı sevgi ve saygıya dayandığını belirten Başkan Bakıcı, “Biz her mahallemizde, her sokağımızda  bir yaşlımızın, bir genç arkadaşımızın elini sıkmaya çalışıyoruz. Bu da tüm teşkilat başkanlarımızın, mahalle başkanlarımızın, sorumlularımızın bizleri vatandaşlarımızla buluşturmasından kaynaklanıyor.

Teşkilatıma gerçekten çok önem veren birisiyim. Teşkilatımızın her mahallede ayrı bir çalışması, ayrı bir emeği var. Bizlere bu teveccühte bulunan başta teşkilatım ve yönetim kurulum  olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Bizlerin bundan sonraki mesuliyeti çok daha fazla. Cumhuriyetimizin 100. Kuruluş yıldönümünde Bozüyük’ün çok daha farklı projelerle geliştiğini göreceğiz. Adından söz edilecek projelerin de yakında açıklamasını yapacağız. Hem görevimizin devamı aşamasında hem de insan odaklı tüm yatırımlarımız devam edecektir. Bize bu görevi layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve altındaki tüm ekibe, Sayın Milletvekilimize ve İl Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.


 

Editör: TE Bilişim