1.Amatör Lig’in 10.haftasında Bilecikspor-Bozüyük İdman Yurdu deplasmanında aldığı 4-0’lık galibiyet ile puanını 27’ye çıkardı.

     İlk yarıya hızlı başlayan Bilecikspor maçın 20.dakikasında Tolga Buruyday’ın attığı gol ile Bozüyük İdman Yurdu karşısında 1-0’lık üstünlüğü sağladı. İlk yarıda her iki takım başka gol sevinci yaşamazken,ikinci yarının 55.dakikasında Bilecikspor’un atak oyuncularından Ertuğrul Yağcı rakip takımın filelerini bir kez daha havalandırarak durumu 2-0’a getirdi.Bilecikspor maçın ilerleyen dakikalarında Bozüyük İdmanyurdu karşısında iyiden iyiye hakimiyetini hissettirirken,65.dakikada Tolga ve 85. dakikada Caner Güner’in attıkları goller ile skoru 4-0’a taşıdı.

     Maçın ilerleyen dakikalarında başka gol sevinci yaşanmazken, Bilecikspor 10.haftada puanını 27’ye yükseltti.

     Ligin diğer maçlarında ise; Pazaryerispor -Bozüyük İçköyspor deplasmanından 4-2’lik galibiyet ile ayrılırken, ligde liderliğini koruyan 1308 Osmaneli Belediyespor-Akpınarspor deplasmanında 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı.Yeşilyurtspor-1299 Bilecik Kulübü’ne kendi sahasında 2-1 yenilirken,Gölpazarıspor kendi evinde ağırladığı Bayırköyspor’u 3-0 mağlup etti.Vezirhanspor kendi evinde Söğütspor’a 4-2 mağlup olurken, Gökpınarspor-Osmanelispor karşısında 2-0 galip oldu.

Editör: TE Bilişim