Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen temel atma töreninde davetlileri karşılayan Öz Marmara Hafriyat Sahibi Garip Öge, konuklara ‘hoş geldiniz’ diyerek, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Tüm konukların alana gelmeleri ile birlikte tören, saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı.

Temel atma töreninde konuşan İş adamı Garip Öge; “1965 yılında babamız Erzurum’dan Bozüyük’e göç ettiğinde, Bozüyük önce babamıza, sonrasında da bizlere sahip çıktı. Burası bizlere Erzurum’dan sonra ikinci bir memleket oldu. Doğup büyüdüğümüz bu topraklarda böyle güzel bir projeyi hayata geçirmek bizler için gurur kaynağıdır. Organize Sanayi Bölgesi’nin Türkiye ekonomisi için önemi ne kadar büyükse, şirketimiz içinde anlamı o kadar büyüktür. Gelişen Organize Sanayi Bölgesi sayesinde firmamız güçlenerek bu noktaya gelmiştir. Bu sebeple; kazancımızı sağladığımız bu bölgenin ihtiyaçlarına kayıtsız kalamazdık. Bununla birlikte bu bölgede çalışanların ibadetlerini kolaylıkla eda edebilmesi için bir katkı sağlamak istedik. Bizler için çok önemli olan bu projenin hayata geçmesi  için desteklerini esirgemeyen ve bize bu imkanı sağlayan Sayın Valim, Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Sayın Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi ve projede emeği geçen herkese teşekkürü borç biliriz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve manevi desteklerini bizden esirgemeyerek törenimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

            Garip Öge’nin ardından konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi ilçemiz ve ilimiz için bölgenin en önemli sanayi bölgelerinden birisidir. Bu doğrultuda buradaki ihtiyaçlara kayıtsız kalmayan Garip Öge Bey’e teşekkür ediyoruz. Burada temel atma töreninde bulunduğumuz Hacı İbrahim Öge Camimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.  Konuşmasının sonunda Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; Hayata geçirilecek olan cami projesi ile ilgili olarak Garip Öge’nin ilçedeki tüm sanayici ve iş adamlarına örnek olması gerektiğini belirterek, tüm Bozüyüklüleri 15 Temmuz Pazar günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programına davet etti.

            Temel atma töreninde son olarak konuşan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ise; “Günümüzde artık ülkeler değil şehirler yarışmaya başladı. Şehirlerin yarışması içinde insana yapılan yatırımlar son derece önemli. Ön plandaki iş adamları içinde yaşadıkları kente cami, okul, sosyal tesis ve spor alanı yaptırırken aslında kendi firmalarının geleceği içinde yatırım yapmış oluyorlar. Ben bu yaklaşım içinde kendi bulunduğu şehre bu tür güzel eserleri kazandıran bütün iş adamlarımıza öncelikle teşekkür ediyor, diğer iş adamlarımıza örnek olmalarını diliyorum. Garip ve Muhammed Öge kardeşlere yaptıkları yatırım için, bu güzel eser için, babalarının ruhuna yaptıkları bu eser için teşekkür ediyorum. Allah hayrınızı kabul etsin.” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Tahir Büyükakın ve protokol üyeleri iş adamı Garip Öge ile birlikte caminin temelini dualar eşliğinde attı. Program sonunda katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

            Bozüyük Organize Sanayi Bölgesi’nde gerçekleştirilen temel atma törenine Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, eski Bakan ve iş adamı Bahattin Şeker ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Editör: TE Bilişim