Emine Türksoy

1 Kasım seçimleri için, “Bilecik’te birinci parti” hedefiyle yola çıkan CHP adayları Yaşar Tüzün ve Hüseyin Elmas, üzerinde “Bu sefer CHP” yazılı yelekleriyle Bozüyük’te gövde gösterisi yaptı. Bozüyük Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden CHP’lilere, Yeni Çepni Muhtarı Temel Kılavuz da, üzerinde “Bu sefer CHP” yazılı yelek giyerek objektiflere poz verdi.

1 Kasım seçimlerinde Bilecik’te birinci parti çıkmak için seçim kampanyasını değişik aktivitelerde sürdüren CHP’ye, Bozüyüklü muhtarlardan da destek geldi. Yeni Çepni Muhtarı Temel Kılavuz, CHP adaylarının Bozüyük Muhtarlar Derneği’ni ziyareti sırasında, üzerinde “Bu sefer CHP” yazılı yeleği giyerek, CHP heyeti ile birlikte objektiflere poz verdi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ile 2’inci sıra adayı Hüseyin Elmas, Bilecik’ten sonra Bozüyük’te, üzerlerinde, “Bu sefer CHP” yazılı yelekleriyle esnaf ziyaretine çıktılar.

CHP Bozüyük örgütü üyeleri yelekleriyle cadde ve sokaklarda vatandaşlarla sohbet edip esnaf ziyaretinde bulunurken büyük ilgiyle karşılandılar. Tüzün ve beraberindekiler, vatandaşları, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 25 Ekim Pazar günü Osmaneli, Bilecik ve Bozüyük’te yapacağı mitinge davet ettiler.

Tüzün ve Elmas, Bozüyük Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret etti. Buradaki görüşmede muhtarlar, “Bu sefer desteğimiz CHP’ye. CHP 7 Haziran’da Bozüyük’te birinci parti çıkmıştı. Bu kez sadece Bozüyük’te değil Bilecik’te de birinci parti olacaksınız” diyerek desteklerini açıkladı.

Ziyaret sırasında Yeni Çepni Muhtarı Temel Kılavuz, CHP’lilerden birinin giydiği, üzerinde “Bu SEFER CHP” yazılı yeleği alarak giydi. Kılavuz, yeleğiyle CHP heyetinin arasına girerek Tüzün ve Elmas’la birlikte fotoğraf çektirdi.

Boyüzük’te Pazar yerini dolaşarak esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP heyeti, bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerinin ardından seçim kampanyasını gece de Bozüyük köylerini ziyaret ederek sürdürdüler.

Editör: TE Bilişim