Ramazan Ayı dolayısıyla Oda Yönetim Kurulu'nun teklifi üzerine görüşülen ve karara bağlanan Gıda Paketi Yardımlarımız ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
Oda tarafından geleneksel hale gelen gıda paketi yardım çalışmaları bu yıl da yapıldı. Oda Meclisi Üyelerinin bizzat iştirakleri ve ilçede bulunan 10 ayrı Mahalle Muhtarlığından alınan listeler ile toplam 725 adet yardıma muhtaç aileye ulaştırılmak üzere gıda yardımı yapıldı.

Oda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levenet, yardım çalışmaları ile ilgili olarak, bu yıl yapılan gıda paketi yardımlarının Ramazan ayının başında hızla ihtiyaç sahiplerine iletildiğini, bu yardım çalışmaları sırasında ihtiyaç sahibi ailelerin bizzat Oda Meclisi Üyeleri ve Mahalle Muhtarları tarafından titizlikle tespit edildiğini ve buna benzer yardımların önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini belirtti.
Ramazan ayının dayanışma ve yardımlaşma anlamında çok özel bir yerinin olduğunu belirten Levent, “Rahmet ve Bereketin bol olduğu, dayanışma ve Kardeşlik duygularının daha yoğun yaşandığı, iyiliklere vesile olan Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi ailelere gıda paketi yardımlarımızı ulaştırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz”dedi.

Editör: TE Bilişim