Bu çerçevede Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda Bozüyük İlköğretim okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı.

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törene,İlçe Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik ev sahipliğinde  Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M.Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Yönetim Kurulu Üyeleri Mete Ayaz, Ali Osman Türk,Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katıldı.

Teslim töreni sırasında Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, bu tip sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirerek “İhtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımlarımızın ulaştırılması konusunda büyük titizlik ile çalışan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Halis Bey olmak üzere tüm okul müdürlerimize ve odamız yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Halis Çelik, bu çalışmaları sırasında iş dünyasından sonuna kadar destek aldıklarını ve  bu anlamda iş dünyasının temsilcisi konumundaki Bozüyük TSO’nun da böyle bir yardım kampanyası ile ilçede eğitim gören 984 öğrenciye kışlık bot verilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çelik son olarak ise Oda Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’ e teşekkürlerini iletti.

Editör: TE Bilişim