Bahri Bayrak

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2017 yılı Ocak ayı “Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı” yapıldı.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda genel çalışmalar hakkında bilgi sunulurken, ülke ve bölge ekonomisi ve sorunları hakkında görüşlere yer verildi. Vali Süleyman Elban toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada; 
“Bilecik’in turizmi konusunda; Söğüt Ertuğrulgazi, Bozüyük İnönü ve Metristepe Şehitlikleri, Bilecik Şeyh Edebali Türbesi bir bütün olarak değerlendirilmeli. Birçok yerde bulunduğum temaslarda ülkenin dört bir yanından Bilecik ve ilçelerine yönelik turizm turları yapmaları konusunda davetlerimizi gerçekleştirdik” dedi. Sanayi, seramik sektörü, Bozüyük’te ki mevcut organize sanayi bölgeleri ve daha birçok konuda görüşmelerin yapıldığı toplantının sonunda, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Buğra LEVENT başta Bilecik Valisi Süleyman ELBAN olmak üzere katılım gösteren tüm konuklara teşekkür etti.

Toplantıya Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Bozüyük TSO yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile meslek komitesi üyeleri katıldı.

Editör: TE Bilişim