Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan başkanlık seçiminde Habib Esel aday olduğunu duyurdu.

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’nın Bakanlar Kurulu kararınca 5 Nisan Perşembe  günü gerçekleştirilecek olan Organ Seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu duyuran  Habib Esel, “Genç ve Dinamik kadro ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası görevine talibiz” dediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Güçlü Sanayi, Güçlü Ticaret, Güçlü Bozüyük

Öncelikle Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin bir seçim yarışı değil, Bozüyük’ümüze hizmet yarışı olduğunu söylemek isterim.

5 Nisan 2018 tarihinde yapılması ön görülen, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde tüm çalışma arkadaşlarımın ortak kararı ve desteği ile aday olduğumu tüm kamuoyu ile paylaşıyorum.

Öncelikle bu bir seçim yarışı değildir. Sevdalısı olduğumuz Bozüyük’ümüze hizmet yarışıdır. Bozüyük’ümüz için yeni projeler üretmek, ilçemize yeni yatırımlar getirmek önceliğimizdir.  

Tüm Sanayici, İş adamlarımızı kucaklayan bir seçim çalışması yürüteceğiz. Allah'ın izni ile Sanayi ve Ticaret Odamızın değerli üyelerinin teveccühü ile kazandığımda birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sorunları tespit eden, proje ve çözüm üreten, danışan ve birlikte yöneten bir anlayışı hâkim kılacağım. Birlik ve beraberlik içerisinde Bozüyük İlçe Sanayi İş Adamlarımızı kucaklayacağız. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Başkanlığı görevini daha önceden yapmış olduğum birikim, deneyim ve tecrübe ile her üyemizin yer alacağı her bileşenimizin katılacağı bir hamleyle İlçemizi konuşulan, övgüyle bahsedilen, tercih edilen bir Ticaret merkezi haline getirmek hedefinde çalışacağız.

Ekibimizle seçimi kazanmak üzerine bir strateji geliştirmiyoruz. Seçimden sonra odayı nasıl daha iyi yönetebiliriz, işleri daha iyi nasıl yürütebiliriz, üyelerimize nasıl daha yararlı olabiliriz konularında strateji geliştiriyoruz. Seçildikten sonra bize kim daha fazla değer katabilir, kimlerle daha iyi yol alabiliriz diye daha donanımlı bir ekip kurmak üzerine çalışıyoruz.

Genç ve Dinamik kadro ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası görevine talibiz ve bu anlamda liderlik ruhuna sahip, çalışkan, yenilikçi fikir ve görüşe sahip iş adamlarımızı listemize dâhil ettik.

Görüşleri ne olursa olsun, tüm üyelerimizin sorunlarını çözmek ilk hedefimiz olacaktır. Odamızın her daim, herkese kapısının açık olduğunu belirtmek isterim. Yeni bir ses, yeni bir nefes olacak ekibimiz ile ayrıştırıcı değil birleştirici yol izleyeceğiz. Bozüyük’ümüzü Sanayi ve Ticaret anlamında daha ileriye taşımak, isminden her daim bahsettiren ve hayata geçirmek istediği projeleri ile sanayiye yön verecek ilçe haline getirmenin hedefimiz olduğu bu hizmet yarışında ben ve ekibime değerli üyelerimizin katkı ve desteklerini beklemekteyiz.”

Editör: TE Bilişim