Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Oda üyelerine yönelik devlet destekleri ve teşvikler ile ilgili düzenlemeler, oda faaliyetleri genel tanıtımı ve BEBKA destekleri bilgilendirme toplantısı Bozüyük Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa; Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, İl ve İlçe Daire Müdürleri BEBKA Temsilcileri, oda yöneticileri ve çok sayıda işadamı katıldı.

Program, fuaye alanında yapılan  kokteyl ile başladı. Devamında oda faaliyetleri ilçe ve bölge ekonomisi ve tarihçesi ile yatırım imkânlarının ve mevcut projelerinin anlatıldığı kısa tanıtım filmi izlendi.Oda Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, oda faaliyetleri, devlet destekleri ve teşvikler hakkında bilgiler verdi.

Daha sonra BEBKA Bilecik temsilcisi Fatih Aydın, oda üyelerine yönelik Kalkınma Ajansı destekleri hakkında sunum gerçekleştirdi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ise yaptığı konuşmasında, düzenlenen toplantı ve sunumlar için Oda Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek, “Bozüyük’ü Bozüyük yapan önemli değerlerden birisi de buradaki gelişmiş sanayi ve ticaret ağıdır, bugün her geçen gün artması ve büyümesi sizin sayenizdedir, bu vesile ile uğraşlarınız ve katkılarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıda son olarak genel değerlendirmelerde bulunan Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, “Bilecik,  ticari ve sanayi anlamında yükselişe geçmek üzere olan bir uçak gibi ve Bozüyük’te bu uçağın gücünü sağlayan motoru vazifesinde, bugün düzenlenen toplantıda görmüş olduğumuz şu ki İlimiz büyümeye gelişmeye devam edecek, konumu ile barındırdığı potansiyeli sonuna kadar kullanacak ve gelişen Türkiye’nin yüz akı olacaktır.dedi.”

Program sonunda Oda Meclis Başkanı M.Doğan Tunç ve Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya günün anısına destek ve katkılarından dolayı plaket takdim ettiler.

Editör: TE Bilişim