Barış Eren

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Bozüyük Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Yurdakul, MYO’da, açık öğretim iktisat ve işletme fakültelerinin bazı derslerine yönelik akademik danışmanlık derslerinin verileceğini bildirdi.

Yurdakul, yaptığı açıklamada, 2014 – 2015 bahar döneminde eğitim öğretim kadrosunda değişikliklerin olduğunu belirterek, “Bilecik Üniversitesi Bozüyük yerleşkesinde kadro sayısı artıyor. Akademik kadromuza 2 öğretim görevlisi ve bir yardımcı doçent katıldı. İnşallah önümüzdeki seneden itibaren yeni binamıza taşıdığımızda, yeni programlar açarak öğrenci sayısını arttırıp faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Güz döneminde yürütülen akademik danışmanlık derslerinin, bahar döneminde de devam edeceğini dile getiren Yurdakul, şöyle konuştu:

“Bilecik Üniversitesi Bozüyük MYO’da, örgün öğretimin yanında, güz döneminde devam ettiğimiz açık öğretim fakültesinin belirli derslerine de devam edilecek.  Bozüyük MYO’da, Anadolu Üniversitesi’nin uzaktan öğretim yapan açık öğretim iktisat ve işletme fakültelerinin öğrencilerine yönelik yüz yüze olarak düzenlenen akademik danışmanlık dersleri, 2014 – 2015 eğitim öğretim yılı bahar döneminde 9 Mart 2015 Pazartesi günü başlayacak ve 22 Mayıs 2015 Cuma akşamına kadar kesintisiz olarak sürdürülecektir. Danışmanlık dersleri için herhangi bir kayıt gerekmiyor ve tamamen ücretsiz. Sistemde zorlanan öğrencileri okulumuza bekliyoruz. Açık öğretim fakültelerinin ilgili programlarında okuyan ve genel muhasebe 2, maliyet yönetimi, finansal yönetim 2, makro iktisat, finans tabloları analizi, iktisada giriş 2, matematik 2, istatistik 2 ve İngilizce derslerini seçen her öğrenci, öğrenci kimliğini ibraz ederek derslere katılabilir.”

Yurdakul, Yeşilkent Mahallesi’nde yapımı devam eden yeni okul binasının, kaba inşaatının bitmek üzere olduğunu, iç işleriyle ilgili olarak da daire başkanlarıyla görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

Editör: TE Bilişim