Altınay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Akıllarınızı, zihinlerinizi, umutlarınızı meşgul ettiğimi biliyorum.. Ancak benim de aklım, hayallerim ve umutlarım bu süreçte hayli kırılmalar yaşadı.

En başta da söylediğim üzere makam, para ya da statü hırsı olmaksızın, yaşadığım şehre hizmet etmeye dair siyaset makamlarında görev almak üzere TALİP olduğumu sevenlerime deklare etmiştim.

Ailem, akrabalarım, çevrem ve birçok dostumun bu süreçte şahsıma gösterdiği çok büyük samimiyeti için binlerce kez TEŞEKKÜR EDİYORUM.

Yaşanan gelişmeler çerçevesinde, Bozüyük'te HİÇBİR ADAYI DESTEKLEMEDİĞİMİ, siyaseten hiçbir makama talip olmadığımı, üzülerek (samimiyetle söylüyorum, üzülerek) açıklamak istiyorum.

Bu seçim döneminde tüm enerjimizle;
BİLECİK'in geleceği adına gönlümüzdeki tertemiz ideallere, hayallere UMUT olarak, Siyasete dair vizyonu, kimliği, duruşu ve samimiyeti ile Bilecik Belediye Başkan Adayı olan kadim dostum, ağabeyim Akın Atakan'ın yanında olacağımızı bildirmek istiyorum.

Şahsımı halen siyaseten Aday ya da Aday Adayı olarak bilen, değerli dostlarıma, akrabalarıma, arkadaşlarıma bilgilendirme yapabilmek amacıyla paylaşıyorum.

Bu süreçte, geçmişte olduğu gibi, hiçbir makam ya da beklenti içinde olmadan yanlışa YANLIŞ, doğruya da DOĞRU demeye devam edeceğimizi, elde ettiğimiz tüm birikim ve kazanımları, BORÇLU olduğumu her platformda belirttiğim ŞEHRİM için, şahsım ve dostlarım için yapılan ADANMIŞLAR tanımına ihanet etmeden sürdürmeye devam edeceğimizin bilinmesini istiyorum.

Cuma'mız mübarek olsun..

Bu mübarek günde Rabbim, niyetimizin HAYR'ı çerçevesinde, AKIBETİMİZİ Hayreylesin.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim