Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bozüyük Devlet Hastanesi bünyesinde kurulan ikinnci seviye yoğun bakım, sancı, doğum, loğusa (SDL) odaları ve kan alma ünitesi ile bekleme salonunun açılışında, Bilecik ve Bozüyük ilçesinde yeni hastanenin yapılmasıyla, modern şartlarda, hasta ve çalışan emniyetinin üst düzeyde olduğu hizmetin verileceğini söyledi.



Vatandaşın her zaman hizmetin en iyisine layık olduğunu vurgulayan Vali Akpınar, şöyle konuştu:

"Bilecik ve Bozüyük İlçe Devlet Hastaneleri maalesef binalarının eski ve parçalı olması dolayısıyla daha güzel hizmet verebileceklerken, bu şartlarda güzel hizmet veriyorlar. Hastaların büyük bir bölümün il dışına gitmeden il merkezinde ve Bozüyük'te tedavilerini oluyorlar. İnşallah daha güzel hizmetler olacak. Hem Bilecik'te hem de Bozüyük ilçesinde yeni hastanenin yapılmasıyla daha modern şartlarda, hasta ve çalışan emniyetinin üst düzeyde olduğu sağlık hizmeti verilecek. Hizmette sınır yok. Bizlerde her gün daha iyi bir şekilde hizmet verme mutluluğuna ulaşırız."


Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Yılmaz da Türkiye'de Sağlık Bakanlığının son 10 yılda parlayan yıldızlarından birisi olduğunu ifade ederek, "Sağlığın daha profesyonelce yürütülebilmesi için hedef bizim önümüzde. Bu noktada bize biçilmiş roller var. Bu rollerden biri de Bilecik ve Bozüyük'teki yoğun bakım ve doğun odalarının yapılması vardı" dedi.

Bozüyük Devlet Hastanesine Başhekimi Serdar Kadir Keskin ise ikinci seviye yoğun bakım, SDL odaları ve kan alma ünitesi ile bekleme salonu hakkında bilgi verdi.


Vali Akpınar, Kaymakam Köksal Şakalar, Bozüyük Belediye Başkan Vekili Fatih Bakıcı, İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, İl Halk Sağlığı Müdürü Ömer Balcı ve Bilecik Kamu Hastaneler Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Nihal Akpınar ile birlikte, servislerde incelemede bulundu ve bilgi aldı.


Editör: TE Bilişim