Bozüyük Pazaryerililer Derneği, Bozüyük’te ki dernekler arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla, Mercan Bozalarının sahibi Muharrem Mercan’ın sponsorluğunda, Kent Konseyi yönetimini ve STK yönetimlerini Dernek lokalinde ağırladı.

Dernek Başkanları ve yöneticilerinin yanı sıra Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk ve Bozüyük Güreş Ağası Mehmet Bayram’da konuklar arasındaydı.

Bozüyük Pazaryerililer Derneği Başkanı Ali Şahioğlu, konuklara hoşgeldiniz diyerek başladığı konuşmasında, dernekler arasındaki birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’da yaptığı konuşmada Bozüyük Kent Konseyi’nin önemine değinerek; “Kent Konseyimiz bulundukları her ortamda Bozüyük’ün sorunlarını dile getiriyorlar, Vali Bey’inde katıldığı toplantıda açılacak Muratdere Bakır madeninin yaratacağı sorunlar aktarıldı. Eczacıbaşı ile silikozis hastalığı için alınacak önlemlerle ilgili görüşmeler yapıyorlar. Orman yangınında yanan ağaçların yerine yenilerinin dikilmesi için EV DİKME AĞAÇ DİK sloganıyla çalışma başlattık” dedi.

Konuklara, kış günlerinin vazgeçilmez içeceği Pazarcık Bozası ve leblebi ikram edildi.

Editör: TE Bilişim