Gökay Şimşek

Bozüyük Belediyesi vatandaşlara ‘evde kal’ çağrısını sürekli olarak yinelerken, mizahi bir dille vatandaşlara bu yönde uyarılarda bulunmaya devam ediyor.

Türk Sineması’nın unutulmaz ismi Şener Şen’in İlyas Salman ile başrolü paylaştığı Çiçek Abbas filminin replikleri Bozüyük İlçesi’nin ‘evde kal’ afişlerine yansıdı.

Tüm dünyayı, ülkemizi ve ilimizi etkisi altına alan ve hızla yayılmakta olan Koronavirüs salgını sebebiyle Belediyeler vatandaşlara, ‘evde kal’ çağrısı yapmaya devam ediyor. Bozüyük Belediyesi pandemiye karşı göstermiş olduğu mücadelede en ön saflarda savaşırken, vatandaşların evde kalmaları noktasında oldukça renkli projelerde üretmeye başladı.

Bozüyük Belediyesi’nin ‘Evde Kal’ çağrısına yönelik hazırlamış olduğu ilgi çekici afişte, ‘Çiçek Abbas’ filminin unutulmaz ismi Şener Şen’in canlandırdığı Şakir karakterine yer verildi.

Filmde Abbas karakterini canlandıran İlyas Salman’ın unutulmaz “Herkese benden çay Şakir’e yok” sözüne Şener Şen’in canlandırdığı Şakir karakterinin, “Ne demek Şakir’e çay yok” karşılığı Bozüyük Belediyesi’nin ‘evde kal’ afişlerine yansıdı.

Bozüyük Belediyesi vatandaşlara yönelik ‘Evde Kal’ çağrısında Şener Şen’in Çiçek Abbas filmindeki can verdiği Şakir karakterine yer verirken, “ne demek ben evde kalamam, evde kal” afişi ile vatandaşlara renkli bir çağrıda daha bulunmuş oldu.

Editör: TE Bilişim