4 Eylül Kurtuluş Günü anma törenleri ve etkinlikleri 4 Eylül Salı günü saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan çelenk koyma töreni ile başlayacak.

Program akışında sırası ile saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması, protokol konuşmaları, mehteran gösterisi, şiirlerin okunması, Bozüyük Belediyesi halk oyunları gösterisi yer alırken son olarak Halk Eğitim Merkezi müzik grubu tarafından kahramanlık türküleri seslendirilecek. Öğlen namazı öncesinde Merkez Kasımpaşa Cami'inde şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okunarak namaz sonrasında cami cemaatine pilav ikramı yapılacak. Daha sonra saat 16:30’da kapalı spor salonu yanındaki çim sahada futbola gönüllerini ve yıllarını veren futbol duayenlerinin katılacağı Veteranlar Futbol Turnuvası yapılacak. Turnuva bitiminde ise ödül töreni yapılarak katılımcılara yemek ikramında bulunulacak.

            Bozüyük’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü nedeni ile düzenlenen  kutlamalar akşam Saat 20:30’da Yeşilkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenecek olan ve sevilen sanatçılar Cengiz Kurtoğlu ile Hakan Altun’un sahne alacağı konser programıyla devam edecek.

Editör: TE Bilişim