Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) ile Bozüyük Belediyesi arasında, Bozüyük Belediyesi’nde çalışmakta olan memurlara yönelik 01.01.2018 – 31.12.2019 dönemini kapsayan Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.

Başkanlık makamında yapılan görüşmede Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’dan ilçede yapılan çalışmalar ve belediye faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından imzaları atan Bozüyük Belediyesi Başkanı Fatih Bakıcı ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı birbirlerini tebrik ederek çalışmalarında kolaylıklar dilediler.

Ziyaret sonunda Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Recai Karslı tüm bu süreçte çalışanlarının hakları için çalışan ve kendilerine çalışmalarında her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya fincan takımı hediye etti. Toplantı sonunda taraflar yapılan düzenlemelerin ve sözleşmenin tüm memurlara hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

Editör: TE Bilişim