Bozüyük AK Parti İlçe Teşkilatı’nın 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümü anma töreninde çelenk koymaması tepkilere neden oldu.

Tüm yurtta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu    Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölüm yıldönümünde törenler ile anılırken, Ata’nın huzuruna çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu.


Nevarki aynı tören Bozüyük'te de gerçekleşirken ve bürokrasinin yanısıra siyasi partilerin çelenk koyduğu anma töreninde Bozüyük AK Parti İlçe Başkanlığı törene katılmasına rağmen
Ata’ya çelenk koymadı.


Tüm yurtta birçok AK Parti İl ve İlçe Başkanlarının hatta Bilecik İl Başkanlığı’nın dahi Bilecik'te düzenlenenanma töreninde çelenk koyduğu gözlenirken, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanlığının ve İlçe Başkanı Mesut Çetin’intörenlere katılması fakat çelenk koymaması manidar bulundu.


Geçtiğimiz yılda 10 Kasım anma töreninde çelenk koymadığı öğrenilen Bozüyük AK Parti İlçe teşkilatının ve İlçe Başkanı Mesut Çetin’in ne gibi bir gerekçe sunacağı ve açıklama yapacağıbu durum karşısında diğer siyasi partilerinde nasıl bir tepki koyacağı merak ediliyor.
Editör: TE Bilişim