Bozüyük Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (BOZSİAD) Genel Kurul Toplantısı’nda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu organları seçimi yapıldı.

Genel kurul; divan başkanlığına Osman Tekeli, Başkan yardımcılığına Abdullah Makineci, katip üyeliğe de Kısmet Turan’ın seçilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Gündemin ilk maddesinde Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okunarak ibra edildi. Devamında Denetim Kurulu Raporu, bilanço gelir gider tablosu okunarak ibrası yapılarak seçimlere geçildi. Üyelerin kabulü ile açık oylama ile yapılan seçim sonunda oy birliği ile Yönetim ve Denetim Kurulu organ seçimleri yapıldı.

Yönetim ve Denetim Kurulunda ise bazı değişiklikler oldu. Yeni Yönetim Kurulu; Hakkı Öztekin, Mustafa Öztürk, Hüseyin Kösemen, İsmail Kaçar, Okan Çıkmaz, Vural Sipahioğlu ve Mehmet Erkoç’dan oluştu. Denetim Kurulu ise; Abdullah Makineci, Necmettin Şahan, Özcan Kuruoğlu açık oylama sonucu oybirliği ile seçildi.

  Yönetim kurulu görev dağılımı sonucunda Hakkı Öztekin başkanlığa seçildi.

Dernek Başkanı Öztekin, “Derneğimizin amacı; tarımsız sanayinin olmayacağına, esnafın yarının büyük sanayicisi olduğuna ve ticaretin serbest piyasa ekonomisinin vazgeçilmez hizmet görevini yerine getirdiğine inanan, üyeleri arasındaki münasebetleri, dayanışmayı ve birliği güçlendirmek, karşılıklı yardımlaşma, usül ve vasıtalarını geliştirmek yanında hür teşebbüsü, yaratıcı, üretken ve dinamik gücünü harekete geçirerek ilçemizin dolayısıyla ülkemizin üretim ve istihdam sorunlarına ilaveten çalışma şartları ve beşeri ilişkilerinin geliştirilmesi, kaliteli üretim ve fiyat istikrarının tüketicinin korunması gibi gündemdeki sorunların çözümüne yardımcı olmak ve de iş adamlarının, sanayicimizin hizmet içi eğitimleri başta olmak üzere sosyo ekonomik ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Bozsiad yönetimi olarak derneğimizin ilçemizde ve ilimizde tanıtımının gerçekleşmesi için yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz.” dedi.

Dermek Başkanı Öztekin, konuşmasının sonuna, “Bugüne kadar derneğimizin kuruluşunda, yönetimlerinde ve denetimlerinde görev alan, katkı sağlayan dernek üyelerimize teşekkür eder, hayatta olmayanları da rahmet ve saygı ile anarız.” diye ekledi.

Editör: TE Bilişim