Fun Street Çocuk Eğlence Merkezi yeni normalleşme süreci içerisinde hizmet vermeye başlarken, Bowling heyecanı da başladı.

Koronavirüs salgını sebebiyle uzun bir süre sekteye uğrayan oyun ve eğlence merkezleri yeni normalleşme çerçevesinde açılırken, Bilecik’te de eğlencenin adresi Fun Street Çocuk Eğlence Merkezi hizmet vermeye başladı.

Yeni konsepti ile müşterilerine hizmet vermeye başlayan Fun Street Çocuk Eğlence Merkezi’nde en ilgi çeken oyun şüphesiz ki Bowling oldu. Oyun ve eğlence merkezine akın eden vatandaşlar bowlingin tadını çıkartırken, “pandemi sürecinde evlerde çok sıkıldık, eğlenceye ihtiyacımız vardı, iyi ki Fun Street Çocuk Eğlence Merkezi bu noktada bize hizmeti sunmaya başladı.” yorumunda bulundular.

Vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan ve yoğun talebin olduğu bowling salonunun yanı sıra Fun Street Çocuk Eğlence Merkezi’nde; buz pisti ve Halı sahada Hamsu Vadisi Özel İdare yanında hizmete açıldı.Saat 21.00’a kadar hizmet veren salondan randevu almak için Tel:0533-668-1111

Editör: TE Bilişim