Cafer Elmas

1977 yılından bugüne ilimizde BOSCH bayiliği yapan Ergül ailesi görkemli açılış ile yeni yerine taşındı. Siyasileri, işadamlarını ve esnafı biraraya getiren açılışta kurdeleyi Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Azmi Özcan, 22. ve 23. dönem Milletvekili Yaşar Tüzün, BOSCH Satış Direktörü İhsan Kara ve BOSCH Marmara Bölge Müdürü Mustafa Akgeyik birlikte kesti.

İlimizin önemli esnaflarından Orhan Ergül, 37 yıldır oğulları ile birlikte Bilecik halkına hizmet verdikleri BOSCH bayiliğini Tevfikbey Caddesi No:37'de açtıkları yeni konsepte taşıyarak hizmet vermeye başladı. Dün gerçekleşen açılış törenine oldukça yoğun katılım olduğu gözlenirken açılış törenine BOSCH Satış Direktörü İhsan Kara ve BOSCH Marmara Bölge Müdürü Mustafa Akgeyik katıldı.  

Bilecik'e böyle bir mağaza kazandırdıkları için sevinçli olduğunu belirten BOSCH Satış Direktörü İhsan Kara, "Yeni mağazamızı açmış bulunuyoruz. Burada olmaktan mutluyuz. Bilecik'e böyle bir mağaza kazandırdığımız için sevinçliyiz.

İnşallah Bilecik halkına hayırlı olur. Bilecik halkı kaliteli BOSCH ürünlerini kullanma, satın alma fırsatına kavuştu.  Daha çok insana daha kaliteli hizmet üretecek mağazacılık anlayışıyla bu mağazayı da açtık. Buradaki dostlarımıza BOSCH ailesine hayırlı olsun diyorum." dedi.


İşletme sahibi Orhan Ergül, "Bütün dostlarımızı burada birlikte görmek bizi gururlandırdı" diyerek, "Yeni bir konsept ve yeni bir dizaynla Bilecik'e ve Bozüyük'e hizmet vermeye devam ediyoruz. Bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.


"Bilecik ve çevresindeki tüm beyaz eşya ihtiyacı olan müşteriler en iyi hizmeti bulacaklardır" diyen  BOSCH Marmara Bölge Müdürü Mustafa Akgeyik, "Yapmış olduğumuz bu yatırım Bilecik halkına umarım hayırlara vesile olur. Amacımız üstün kalite sunan ürünlerimizi tüm ülkede bütün müşterilerimizin kolaylıkla, yüksek hizmet standardıyla erişmelerini sağlamak.

Bu mağazada inşallah bu amaca hizmet edecek. Umuyoruz ki böyle bir showroomla bundan sonra Bilecik ve çevresindeki tüm beyaz eşya ihtiyacı olan müşteriler en iyi hizmeti bulacaklardır. Biz Orhan beyin ve çocuklarının bunu fazlasıyla yerine getireceğine inanıyoruz. Herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

Editör: TE Bilişim