Vatandaşın hakkını korumayı kendine ilke edinen gazeteniz Yarın, ‘Cezaevi aracını şahsi işinde kullanan müdür’ haberiyle yine ülke gündemine bomba gibi düştü. Haber Editörümüz Cafer Elmas’ın haberi, ATV, FOX ve SHOW TV ana haber bültenlerinin yanı sıra İsmail Küçükkaya’yla Çalar Saat programında da geniş yer buldu

Küçükkaya haberimizi “Fırtına gibi bir yolsuzluk haberi” olarak değerlendirdi ve ekrana gazetemizin birinci sayfasını istedi. “Çok önemli bir haber sevgili seyirciler. Bütün dikkatinizi istirham ettiğim haberlerden bir tanesi bugün bu” diyen Küçükkaya haberimizi okudu. Haberin görüntülerinin de kendisi kadar ilginç olduğunu belirten Küçükkaya, Editörümüz Cafer Elmas’ın çektiği görüntüleri yayınladı.

Haberin yarin11.com’da ve ulusal basında yer almasının ardından haberi yapan editörümüz Cafer Elmas'a ve gazetemize teşekkür ve tebrik telefonları yağdı. Okurlarımız internet sitemize haberle ilgili yorumlarını yazarken, benzer durumlarla ilgili çok sayıda ihbarda bulundular.

Gücünü halktan ve siz değerli okuyucularımızdan alan Yarın Gazetesi, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşın hakkını korumaya devam edecek.

 

Editör: TE Bilişim