Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer kış aylarında mama bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarının yanına inerken onları elleri ile besledi.

“Kış soğuğunu sıcak evlerimizde bile hissettiğimiz bu günlerde, ilçemiz sokaklarında ve nüfusun azaldığı köylerimizde sahipsiz hayvanlar yiyecek bir şeyler bulmakta zorlanıyor.”diyen Başkan Suer, Belediye ekipleri ile birlikte Gölpazarı sokaklarına inerek hayvanlara elleri ile ekmek verdi.

Gölpazarı İlçesi’nde Belediye Başkanı Hayri Suer’in talimatları doğrultusunda sokak hayvanları için seferberlik başladı. Başkan Suer ve Belediyeye ekipleri çetin kış şartlarında sokak hayvanlarını bir an yalnız bırakmıyor.

Bizzat İlçede alanlara inerek sokak hayvanlarını besleyen Başkan Suer, “Sizler de aşınızdan artanla etrafınızda gördüğünüz sokak hayvanlarını besleyebilir, yardım eli olabilirsiniz. Özellikle kış mevsiminin gelmesiyle Sokaklarımızda ve nüfusun azaldığı köylerimizde ki sahipsiz hayvanlar yiyecek bir şeyler bulmakta zorluk çekiyor. Onlara bu konuda yardım edebilmek için biraz kuru mama veya ekmek ile besleyebilirsiniz. Böylece sizin yardımınıza ihtiyacı olan bu hayvanların yaşamalarına destek olmuş olursunuz. Onlarında bir can taşıdığını unutmayalım.” dedi.

Editör: TE Bilişim