Bilecikspor ile Kütahya Erdemspor kadınlar takımları sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya gelirken bizim kızlar adeta gol oldu yağdı.

Kadınlar 3.Lig takımları sezon öncesi kozlarını paylaşmaya başladı. Bilecikspor ile Kütahya Erdemspor kadınlar takımları Tavşanlı’da karşı karşıya geldi.

Bilecikspor’un kadın takımı ilk yarıya hızlı bir giriş yaparken, ilk gol 10.dakikada Cansu Şahin’den geldi. İyiden iyiye sahada hakimiyetini kurduğu gözlenen Bilecikspor kızları atak üstüne atak geliştirirken,24.dakikada Kerime Kesetku Kütahya Erdemspor’un fileleri bir kez daha havalandırdı. Bilecikspor’un 3.golünü 41.dakika da İrem Durmuş atarken ilk yarı Bilecikspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya daha sakin başlayan ve ilerleyen dakikalarda ataklarını artıran Bilecikspor’un kızları birçok kez karşı takımın kalesine gol denemeleri yaptı.55.dakikada Bilecikspor’un golünü Özlem Aktaş bulurken, ardından takım kendi kalesine bir gol yedi. Durum 4-1’e taşınırken,70.dakikada Medine Tezeren Kütahya Erdemspor’un filelerini biz kez daha havalandırırken durum 5-1’e geldi.

Maç, Bilecikspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile sonuçlanırken, “Bizim kızlar gol oldu yağdı” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Editör: TE Bilişim