Cafer Elmas 

Fırıncılar arasındaki tartışma büyürken, silah çeken Bozüyüklü fırıncı S.K.’nin ağabeyinin bugün de Bilecik'li fırıncı E.D.’yi “Biz iki silah kaybettik, bakalım siz ne kaybedeceksiniz” diyerek telefonda tehdit ettiği iddia edildi.

Bozüyük’ten Bilecik merkezine ekmek getiren bir fırıncıyla Bilecikli fırıncılar arasında yaşanan tartışmada silahlar çekilmişti.

Bilecik’e ekmek getiren Bozüyüklü fırıncı S.K. ile Bilecikli fırıncılar E.D. ve O.V. Küplü mevkiinde karşılaşmış, araçları içerisinden birbirlerine laf atan fırıncılar Küplü kavşağında durup tartışmaya başlamışlardı. 

İddiaya göre Küplü kavşağında duran Bozüyüklü fırıncı, yanına gelen Bilecikli fırıncılara aracında bulunan iki ruhsatsız tabancasıyla silah çekti. Olayın ardından Bilecikli fırıncıların Emniyet güçlerine haber vermesi üzerine Bozüyüklü fırıncı gözaltına alınmış ve arkadaşının dükkanına bıraktığı 2 ruhsatsız tabancaya ise el konulmuştu.

Konuya ilişkin soruşturma başlatılırken, bugün yeni bir iddia ile  fırıncıların tartışmasının büyüdüğü gözlendi. İddiaya göre Bilecikli fırıncılara 2 silahını birden çeken Bozüyüklü fırıncı S.K.’nin ağabeyi Bilecikli fırıncı E.D.’yi telefonla arayarak, “Biz iki silah kaybettik, bakalım siz ne kaybedeceksiniz” diyerek tehdit ettiği iddia edildi.

İstanbul'da bulunan E.D.'nin telefondaki tehdidi kayıt altına aldığı  Bilecik'e döndüğünde durumu yeniden Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildireceği gelen bilgiler arasında.

İLGİLİ HABER:
 http://www.yarin11.com/bilecik/firincilarin-tartismasinda-silah-cekildi-h5020.html
Editör: TE Bilişim